MOJĄ PASJĄ JEST JEDZENIE.Zwiedziłem ponad 30 krajów .Nie tylko wiem,jak potrawy smakują,ale też wiem w jaki sposób są przyrządzane.Wszędzie uczę się gotowania.I uczę jak przyrządzać i marketing żywności.W Pl MY PASSION IS FOOD.I visted 30+ countries-learning about food and it's preparation .I teach others about world food not only I know how it taste , but how to prepare it, and how to market it.Wherever I travel I take cooking lessons.Lived in USA -35 yrs.
Speak pipe
20.3.10
Kto mówi że trzeba gotować w mikrofali?/Who says you have to cook in the microwave ?
Moja ulubiona metoda- 1989,kiedy pracowalem dla firmy Memorex przy wjezdzie do stanu Iowa,w szybę wpadł mi bażant,po wypatroszeniu i oprawieniu go w boczek po 4 godzinach jazdy miałem smaczne danie i od tego czasu zrobilem wiele pysznych dań w ten sposob
Carbecue cooking times are usually written in terms of miles, rather than minutes. Here are some examples :
Shrimp: 30-50 miles
Trout or Salmon: 60-100 miles
Chicken breasts: 60 miles at 65 mph
Chicken wings: 140-200 miles
Pork tenderloin: 250 miles
Sliced, peeled potatoes: 55 miles
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz